חח יש בי אנרגיות מהפרסומת של קוקה קולה, do what feels good.
------------------------------------------
מלבד זה, אני רוצה לשתף אותכם בעובדה שביום ראשון הקרוב אני מתגייס. ראשית כל מעמד משמעותי ומרגש ברמה האישית ,ושנית, צעד משמעותי עבורי בהקשר של הפורום.
כמעט שנתיים אחרי שהוא הוקם על ידינו, על ידי החברים, שאין סיכוי שאשכח לציין אותם בכל הזדמנות (אורן, אייל וגונן), וכמעט שנתיים שהוא עומד על רגליו בזכותכם, שאין סיכוי שאשכח לציין אותכם בכל הזדמנות, אתם חברי הפורום - אני מניח את הפורום לדור הבא. בגלל שאני מתגייס לשירות קרבי (בתקווה רבה להשאר בו), לא יהיה לי מספיק זמן כדי לנהל את הפורום באופן שוטף, להתחבר ולהיות פעיל.
אז זהו סיום של תקופה מדהימה עבורי, וזו לא קלישאה, דיברתי על טלוויזיה ויותר, הכרתי חברים נהדרים, הייתי חלק מאווירה מופלאה וקסומה, פינה חמה שתמיד זמינה.
מאמין ומקווה שהפורום ימשיך לשגשג, לספק בית נעים לחובבי הטלוויזיה ולחובבי החוויה החברתית שהפורום מציע.
כמובן שאני לא עוזב באופן מוחלט, אני אשתדל להעניק זמן לפורום כשאוכל, וככה להמשיך להיות חלק ממנו. בנוסף, הפורום נשאר בידיים הכי טובות שיכולות להיות, בידי הצוות התותחי שלנו, כל אחד ואחד מהם.
קסם ואייל יהיו אחראים על הצד הטכני של הפורום, כל הצעה או שאלה אתם מוזמנים לפנות אליהם.
יאאלה, להתראות בנתיים, אוהב ומעריך ... ואחלה שבת.