גיורא יהלום עוזב את yes

כל העדכונים והמידע על התהליכים והשינויים בדרג הניהולי והתפקודי של חברת הלווין, האופציות האינטרקטיביות - מבצעים, yes MAX, משחקים, שירות לקוחות, ממירים, שלטים ושינויים נוספים בחברה.

מנהל: Roy194

גיורא יהלום עוזב את yes

הודעהעל ידי Roy194 » 08 מרץ 2010, 17:00

גיורא יהלום עוזב את yes

מנהל מחלקת הפקות המקור שיצר את "רביעיית רן" ואחראי לשורה של דרמות והפקות דוקומנטריות יעזוב אחרי כשנתיים וחצי בתפקיד. יהלום: "הייתה לי הזכות לעבוד במקום נפלא"

תמונה

גיורא יהלום, מנהל מחלקת הפקות המקור של yes, הודיע היום על רצונו לעוב את התפקיד בתום שנתיים וחצי. יהלום, 34, החל את דרכו ב-yes לפני כחמש שנים כמנהלו הראשון של ערוץ התעודה yes דוקו ולפני שנתיים וחצי מונה לתפקיד מנהל מחלקת הפקות המקור. במסגרת תפקידו המשיך יהלום ללוות את היצירה הדוקומנטרית ואחראי בין היתר ל "גוגל בייבי", זוכת פרס האקדמיה "לונדון פינת בן יהודה", "פעם בחיים" ועוד. כמו כן היה אחראי על הפקת דרמות המקור בערוץ, בהן "סרוגים", "דאוס", "בלו נטלי", "המשרד" ועוד. כמו כן יצר יהלום יחד עם אורן יעקובי את הסדרה "רביעיית רן", אשר נמכרה להפקה לרשת CBS ועונתה השנייה משודרת בימים אלו. יהלום יישאר בתפקידו עד למציאת מחליף.

גיורא יהלום מסר: "הייתה לי הזכות לעבוד במקום נפלא, שאפשר לי להיות יצירתי, יוזם ולהגשים הרבה רעיונות וחלומות שהפכו ליצירה מקורית. אני מודה לכל אנשי אגף התוכן וליונה ויזנטל על ההזדמנות שנתן לי".

יונה ויזנטל סמנכ"ל התוכן מסר: "אני מודה לגיורא על תרומתו הרבה לחברה על המסירות וההובלה של תחום הפקות המקור שהביא להישגים רבים בתחום ומאחל לו הרבה הצלחה בהמשך דרכו".

מקור - וואלה! ברנז'ה
Roy194
מנהל פורום

טלויזיה: yes
סלולרי: אורנג'
טלפון: בזק

Re: גיורא יהלום עוזב את yes

הודעהעל ידי Champion » 15 מרץ 2010, 21:53

אפשר לסכם את תפקידו כמשמעותי ביותר עבור חברת הלווין והתפתחותה בתחום המקור.
Champion
מנהל ראשי
מנהל ראשי

טלויזיה: לא מחובר

Re: גיורא יהלום עוזב את yes

הודעהעל ידי Champion » 07 אפריל 2010, 21:32

(כתבה מתוך "רייטינג". אין קשר בינה לבין המציאות)

דרוש\ה
מנהל מחלקת הפקות מקור ל-yes

דרישות התפקיד:
להבריק. לחשוב מחוץ לקופסה. להמשיך את התנופה האיכותית שהחדיר גיורא הלום, המנהל הפורש, בהפקות המקור של הלווין. לייצר לפחות סדרה אחת בקנה המידה האיכותי של "בטיפול", "פרשת השבוע" או "תמרות עשן" של HOT. לפצח מחדש את הנוסחה שתדביק צופים צעירים אל המסך עם שקיעתו של פורמט הדרמה היומית. לתמרן עשרות הפקות התקציבים נמוכים. עדיפות תינתן למי שמסוגל לא לחטוף מכל זה אולקוס.

תוספת סיכון:
כמו בכל תפקיד פיתוח תוכן, ובעיקר בתאגיד גדול כמו yes, כמעט בטוח שתבזבזו חודשים מזמנכם על פרוייקטים שלא יגיעו למסך. אם אפשר היה למות מתסכול, זה היה סופכם הוודאי. כמו כן, בסבירות גבוהה ביותר, כל יוצר טלוויזיה ישמח לזיין לכם את השכל מפה ועד להודעה חדשה. לטובתכם האישית, הקפידו להתעקש על קונדום.

שכר ובונוסים:
מעבר למשכורת לא רעה בכלל, ישנם גם רגעים מזוקקים של סיפוק כשסדרה טובה שאותה ליוויתה מיומה הראשון מגיעה אל המסך. כשמצליחים לעשות את זה עם עונת שידורים שלמה - מדובר באורגזמה בעוצה בלתי חוקית (לפי הסיפורים). שלא לדבר על כך שתקבלו את כל הסדרות על די.וי.די בחינם.

המועמד המושלם:

מירית טובי. ראש מחלקת הדרמה של HOT. האישה הנכונה לצמצום הפער האיכותי בדרמה מהמתחרים (שאמנם מצטמצם גם כך). אין כמו גנבה טובה מהמתחרים.
ליאת פלדמן. סמנכ"לית התוכן היוצאת של ערוץ 10. בהשוואה למשימה העל אנושית שהייתה לה בתפקידה הקודם, לוח השידורים של yes הוא משחק ילדים. סדרות כמו "מתי נתנשק" ו"החברים של נאור" ממש לא יזיקו.
אסף הראל. מיוצרי הטלוויזיה הוורסיטליים ביותר בארץ. חתום על הברקות פורמט רבות ומצליחות. יביא איתו כמה חברים מקשת. סדרה אחת ברמת הבאזז של "מסודרים" תהיה שווה את המשכורת שלו.
Champion
מנהל ראשי
מנהל ראשי

טלויזיה: לא מחובר

חזור אל yes - עדכוני טכנולוגיה ושינויים בחברה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד