"צחוק מהעבודה" - העונה החמישית

פורום העוסק בעדכוני המדיה - טלוויזיה, רייטינג , פרסום וכל מה שרואים מהכורסא בסלון. דיונים על ערוצי הטלוויזיה השונים, החל מערוץ 2 ועד ערוץ 24, על סדרות הטלוויזיה, המקור והרכש ועל עולם הפרסום.

מנהל: Liron

"צחוק מהעבודה" - העונה החמישית

הודעהעל ידי gonen124 » 20 מאי 2008, 14:50

המשרד לענייני גמלאים: "תוכנית ’צחוק מעבודה’ האחרונה - מופע שמשפיל, מבזה ופוגע בזקנים"

הגיש תלונה לרשות השנייה: "זלזול ולגלוג שעלול לתת ’אור ירוק’ לפגיעה בקשישים, פיסית ומילולית"; הרשות השנייה: "במסגרת חופש הביטוי יש מקום לתוכניות הומור ובידור, שלצערנו חלק מהציבור יכול להיפגע מהם"; רשת: "אם מישהו מהצופים נפגע אנחנו מצטערים, זו לא היתה הכוונה"; בשבוע שעבר יצא המשרד בקמפיין הסברה נגד תופעת האלימות כלפי זקנים

תמונה

"מופע שמשפיל, מבזה ופוגע בזקנים, שמטרתו אחת - לשים ללעג את הזקנים בחברה הישראלית" – כך הגדיר המשרד לענייני גמלאים את התוכנית ’צחוק מעבודה’ ששודרה ביום שישי האחרון בערוץ 2 (רשת), בתלונה ששלח שלשום דוברו יוני יצחק אל יו"ר הרשות השנייה נורית דאבוש.

במסגרת התוכנית, בכיכובו של שלום אסייג, שודר אייטם במסגרתו התארחו הבדרנים בבית אבות, ולאחר מכן סיכמו את חוויותיהם בסטנד-אפ באולפן. "במסגרת מופע בידור כביכול", טען המשרד, "אסייג והבדרנים לעגו וזלזלו בקשישים וסיפרו בדיחות פוגעות ומשפילות כלפי זקנים. קשה היה שלא לחוש תחושת סלידה מהאייטם ששודר".

המשרד הדגיש כי הגיעו אליו תלונות מזקנים ומצעירים שחשו פגועים וזועמים, והוסיף כי "לא מדובר במופע בידורי או הומוריסטי. מדובר בפירוש בזלזול, השפלה ולגלוג על אותם קשישים שחלקם, לצערנו, חסרי יכולת להגיב – דבר הגורם לפיחות רב במעמדם, ועלול לתת ’אור ירוק’ לפגיעה בהם, פיסית ומילולית".

תוך שסיים בבקשה מדאבוש "להתערב ולמנוע שידורים שכאלה בעתיד", הוסיף יצחק כי "יש מספיק נושאים שאפשר לצחוק מהם. נושא רגיש כל כך אסור שיהיה נושא לתכנית בידור, ובוודאי שלא בצורה כה בוטה".

תלונה דומה הונחה אותו יום גם על שולחנו של מנשה סמירה, מנכ"ל הרשות, מצד נורית אמיתי, חברת מועצת הרשות. "יש מקום לעשות ’חושבים’", קבעה אמיתי, "ולבחון אם אין מקום לשים סייג לאסייג וחבורתו גם במחיר רייטניג וחופש הביטוי".

אמיתי ביקשה מסמירה להניח "מחסום בין המותר והאסור כשהדברים נוגעים לגילאים אלו, כמו-גם לבעלי מוגבלויות בכלל. במקום להנחיל ערכים וכבוד לקשישים, נופלים הצופים לבליל של בדיחות גסות-רוח והתעמרות בקשישים, ואחר כך עוד מתפלאים בציבור שהאלימות כלפיהם בסימן עלייה והכבוד כלפיהם בירידה תלולה".

ברקע התלונות קמפיין ההסברה הלאומי בו יצא המשרד בשבוע שעבר - בהשקעה של 850 אלף דולר, המקיפה את כל אמצעי התקשורת, ובחמש שפות - כדי לעורר את דעת הקהל לתופעת האלימות כלפי זקנים.

מהרשות השנייה נמסר בתגובה כי "במסגרת חופש הביטוי יש מקום לתוכניות הומור ובידור, שלצערנו חלק מהציבור יכול להיפגע מהם. יחד עם זאת, המכתב של המשרד לענייני גמלאים יועבר לידיעת העורך הראשי של רשת, כדי שיהיו מודעים לתחושות של קבוצות מגוונות בציבור הרחב".

מרשת נמסר בתגובה: "’צחוק מעבודה’ היא תוכנית סטנד אפ והומור שכל כוונתה להעניק לצופה שעה של צחוק והנאה. אם מישהו מהצופים נפגע מהקטע המדובר אנחנו כמובן מצטערים על כך, זו לא היתה הכוונה".

http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=120551&catId=3
gonen124

טלויזיה: yes
סלולרי: פלאפון
טלפון: בזק

Re: המשרד לענייני גמלאים נגד ’צחוק מעבודה’

הודעהעל ידי Champion » 23 מאי 2008, 09:20

פרידמן הרג את יובל המבולבל

שגיב פרידמן נשלח על ידי מערכת "צחוק מעבודה" להעביר שעת סיפור לילדים בקניון. "יובל המבולבל נפטר, ואני מחליף אותו", אמר לזאטוטים וחולל סערה. כמה ילדים בוכים ואמהות כועסות לאחר מכן החליטה "רשת" לא לשדר את הקטע. פרידמן: "זה היה נראה לי מאד מצחיק, אז סיפרתי את זה"

תמונה

ילדים שהגיעו לשעת סיפור בקניון הזהב התבשרו על ידי הקומיקאי שגיב פרידמן: "יובל המבולבל נפטר, ואני מחליף אותו". רק לאחר פרץ של בכי מצד הילדים התברר - מדובר בבדיחה לא מוצלחת של הבדרן.

הקומיקאי נשלח על ידי מערכת התוכנית "צחוק מעבודה", אותה מגיש שלום אסייג ב"רשת", למשימה שבמסגרתה אמור היה להעביר "שעת סיפור" לילדים קטנים. פרידמן, שלרוב פונה לקהל מבוגר יותר, הגיע עם צוות צילום התוכנית לביצוע המשימה בקניון בראשון לציון. יובל המבולבל. צילום: רובי קסטרו

עשרות ילדים בליווי הוריהם הגיעו נרגשים, אלא שבפתח דבריו אמר פרידמן לילדים בבדיחות הדעת: "יובל המבולבל נפטר, ואני מחליף אותו". גורם שנכח במקום סיפר כי הילדים היו המומים מהבשורה, וחלקם פרצו בבכי. "היינו בשוק", סיפרה אחת האמהות המבקשת להישאר בעילום שם, "הגעתי לשעת סיפור עם ילד שמח, ויצאתי עם ילד שלא הפסיק לבכות".

"זה חוסר אחריות‭,"‬ אמרה אמא אחרת, "הילדה שלי לא האמינה שזה לא נכון עד שהיא ראתה אותו בטלוויזיה".

שגיב פרידמן: "לא נראה לי שהם הבינו אותי, זה היה נראה לי מאד מצחיק, אז סיפרתי את זה". בעקבות התקרית התלוננו מספר הורים בפני חנות הספרים בה צולם הקטע, והחנות דרשה בתגובה מהפקת התוכנית שלא לשדר אותו. בהפקה החליטו להיענות לבקשה. על כך הגיב פרידמן: "זה שיקול של 'רשת' אם לשדר את הקטע". מ"רשת" סירבו להגיב.

מוטי, מנהלו של יובל המבולבל, מסר: "זה עצוב מאד לדעת שזו הדרך שלו להצחיק, ולילדים אנחנו מוסרים: יובל בריא ושלם".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/737/146.html
Champion
מנהל ראשי
מנהל ראשי

טלויזיה: לא מחובר

Re: שגיב פרידמן הרג את יובל המבולבל

הודעהעל ידי Champion » 23 יוני 2008, 19:38

הצחוק נדרש לתת עבודה

האם שלום אסייג יציל את רצועת השידור של רשת ביום שישי? "צחוק מעבודה" תחליף את "אחד נגד 100" כתוכנית הפריים הטיים של הזכיינית לאחר "אולפן שישי"

שינויים בלוח השידורים של זכיינית ערוץ 2 רשת מציבים את שלום אסייג במשבצת שאפשר להמריא ממנה או להתרסק: המשבצת המרכזית של יום שישי בערב. תוכניתו של אסייג "צחוק מעבודה" מתקדמת אל הפריים טיים, ומתחילת חודש יולי תעבור לתשע וחצי בערב.

גורם בזכיינית הסביר כי הם מרוצים מהתוכנית ומנתוני הרייטינג שלה, והחליטו להעביר אותה לשעה מוקדמת יותר, מיד לאחר "אולפן שישי", כדי שתזכה לחשיפה רבה יותר.

אל התוכנית החדשה תתווסף פינה חדשה בשם "הפעם הראשונה שלי", שבה יציג בחור אנונימי מהקהל קטע קומי לצופים בבית ולנוכחים באולפן. בתום המופע הקצרצר הוא יקבל ביקורות מהמומחים באולפן.

עד כה זכתה התוכנית לנתוני רייטינג נאים, לעתים של למעלה מ-18%, ביחס לשעת השיבוץ שלה. התוכנית "אחד נגד 100" ששודרה בשעה זו, תעבור משידור דו שבועי לפעם אחת בשבוע, בשבת בלבד.

ברשת אישרו את הידיעה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/750/186.html
Champion
מנהל ראשי
מנהל ראשי

Re: "צחוק מעבודה" כתוכנית הפריים הטיים של יום שישי

הודעהעל ידי Champion » 13 אוגוסט 2008, 17:35

צוחקים כל הדרך לעונה שלישית

רשת מנהלת משא ומתן עם המפיק יואב גרוס להחזיר את "צחוק מעבודה" של שלום אסייג לעונה נוספת

תמונה

תכנית הבידור של רשת "צחוק מעבודה" בהנחיית שלום אסייג צפויה לחזור לעונה שלישית. לאור ההצלחה לה זכו שתי העונות הראשונות ששודרו ברצף שוקלים בזכיינית להמשיך עם אסייג והמצחיקים לעונה נוספת. בשבועות האחרונים מתנהל משא ומתן בנושא בין רשת לבין מפיק התכנית, יואב גרוס.

ב "צחוק מעבודה" מטיל אסייג על שני קומיקאים להעביר יום שלם במקום עבודה מפתיע ואז ליצור מופע סטנדאפ בעקבות החוויות שעברו. את המופע הם נדרשים להציג בפני קהל אשר כולל אנשים ממקום העבודה שאירח אותם. התכנית עלתה לשידור בחודש אפריל האחרון ושודרה מדי יום שישי בערב. לאור ממוצע הרייטינג העונתי הגבוה יחסית, שבעה עשר אחוזים, צפויה עונה שלישית לתכנית אולם טרם הוחלט אם העונה הבאה תשודר אף היא בימי שישי.

מרשת נמסר: "לאור הצלחת התכנית אנו שוקלים עונה שלישית".

http://b.walla.co.il/?w=/3050/1329487
Champion
מנהל ראשי
מנהל ראשי

Re: "צחוק מעבודה" צפוייה לחזור לעונה שלישית ברשת

הודעהעל ידי Mario » 15 אוגוסט 2008, 22:42

מתי היית עונה שניה? היה הפסקה בין שתי העונות?
הכורסא - לראות טלוויזיה מכל הזוויות

15 דקות
Mario
מנהל ראשי
מנהל ראשי

שם: יובל
טלויזיה: HOT
סלולרי: אורנג'
טלפון: הוט

הודעהעל ידי Champion » 15 אוגוסט 2008, 22:43

לא, אבל העבירו את התוכנית מעשר לתישע והוסיפו כל מיני פינות, אז כנראה שהחליטו לקרוא לזה עונה שנייה.
Champion
מנהל ראשי
מנהל ראשי

הודעהעל ידי Mario » 15 אוגוסט 2008, 22:46

Prisoner כתב:לא, אבל העבירו את התוכנית מעשר לתישע והוסיפו כל מיני פינות, אז כנראה שהחליטו לקרוא לזה עונה שנייה.

הא הבנתי, תודה.
קצת מרגיז הקטע הזה שלא מפרידים בין עונות, בכל מקרה תוכנית קורעת.

15 דקות
Mario
מנהל ראשי
מנהל ראשי

הודעהעל ידי Champion » 14 ספטמבר 2008, 13:21

עונה שנייה ל"צחוק מהעבודה"

התוכנית, בהנחייתו של שלום אסייג, תחזור ל‭20–‬ פרקים נוספים בתחילת חודש ינואר

תוכנית הקומדיה בהנחייתו של המצחיקן שלום אסייג "צחוק מעבודה" אמנם רק ירדה, אבל היא תחזור בינואר ל-20 פרקים נוספים. בימים האחרונים סוכם בין זכיינית ערוץ 2 רשת לבין יואב גרוס ובני מנשה מפיקי התוכניות על הזמנת התוכניות הנוספות.

התוכנית האחרונה בעונה זו שודרה ביום שישי לפני שבועיים, ואת מקומה תתפוס תוכנית הסאטירה החדשה "שבוע סוף‭."‬

בתחילת ימיה של התוכנית על המסך היא שודרה בעשר וחצי בלילה, אבל בשל הצלחתה הוחלט להעבירה לתשע, מיד אחרי "אולפן שישי‭."‬ עד כה זכתה הסדרה בהנחייתו של שלום אסייג ובהשתתפות קומיקאים נוספים לנתוני רייטינג גבוהים ביחס לימי שישי ובכלל. יואב גרוס ורשת סירבו להגיב לדברים.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/786/742.html
Champion
מנהל ראשי
מנהל ראשי

Re: "צחוק מעבודה" תשוב לעונה שנייה בתחילת חודש ינואר

הודעהעל ידי Champion » 24 דצמבר 2008, 15:49

"צחוק מעבודה" נמכרה לספרד ולאיטליה

הפורמט המצליח של רשת, בהגשתו של שלום אסייג ובהשתתפות סטנדאפיסטים נוספים, עובר לאירופה

תוכנית הטלוויזיה של רשת, "צחוק מעבודה", ממשיכה להימכר בחו"ל. פורמט התוכנית נמכר לאחרונה לחברת ההפקות הספרדית "זברה" ולחברת "מגנוליה" האיטלקית.

לשתי חברות ההפקה ניתנו אופציות להפיק גרסאות מקומיות של התוכנית במדינות האירופיות.

את התוכנית, מבית היוצר של המפיק יואב גרוס, מפיץ בעולם אבי ארמוזה מחברת "ארמוזה פורמטס". זכויות הפורמט כבר נמכרו בעבר לסניף הצרפתי של ענקית ההפקות אנדמול להפקה גרסה דוברת צרפתית.

בתוכנית, שמוביל בישראל שלום אסייג, נשלחים סטנדאפיסטים או ידוענים בעלי חוש הומור מפותח להתנסות בעבודות שונות ואחר כך להציג בפני קהל חי קטע שלם שנכתב על בסיס חוויותיהם.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/828/087.html
Champion
מנהל ראשי
מנהל ראשי

Re: "צחוק מעבודה" נמכרה לספרד ולאיטליה

הודעהעל ידי Champion » 25 דצמבר 2008, 17:47

מיכאל הנגבי יצחק מהעבודה

לאחר היעדרות קלה מהמסך, מצטרף מיכאל הנגבי לעונה השנייה של "צחוק מהעבודה". המשימה הראשונה - בהודו

רענון בעונה החדשה של "צחוק מעבודה": מיכאל הנגבי, שלאחרונה מעט נעלם מן המסך, יצטרף אל צוות הקומיקאים של התוכנית.

המשימה הראשונה שהוטלה על הנגבי במסגרת התוכנית היא לנסוע להודו. הנגבי יצטרף אל ליטל שוורץ, שחר חסון, ארז שלם ואורי חזקיה.

העונה החדשה של "צחוק מעבודה" תעלה ביום שישי הקרוב. העונה הראשונה זכתה לנתוני רייטינג נאים. כעת, מעניין יהיה לראות את הרייטינג של התוכנית שתשודר מול "הישרדות".

ברשת אישרו את הפרטים.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/830/786.html
Champion
מנהל ראשי
מנהל ראשי

Re: "צחוק מעבודה" שבה לעונה שנייה מדי שישי ב-21:30

הודעהעל ידי Champion » 29 ינואר 2009, 22:07

רשת מציבה גם השבוע את "צחוק מהעבודה" מול "הישרדות" והפעם בהשתתפות אנה אהרונוב.
מייד לאחר מכן תשודר התוכנית "שבוע סוף", שהצליחה בשבוע הקודם להתברג למקום השלישי בעשירייה הפותחת.
Champion
מנהל ראשי
מנהל ראשי

הודעהעל ידי gonen124 » 12 פברואר 2009, 17:29

נדב אבוקסיס עושה צחוק מהעבודה

הסטנדאפיסט מצטרף לפאנל תוכנית ההומור. בשבת הקרובה תנסה אילנית לוי את מזלה כקומיקאית, לראשונה בחייה

תמונה

רכש חדש ל"רשת": ל-ynet נודע כי הסטנדאפיסט והשחקן נדב אבוקסיס מצטרף לנבחרת "צחוק מהעבודה". אבוקסיס לתוכנית בשבת הבאה, ויופיע לצד שחר חסון, ארז שלם, מיכאל הנגבי, ליטל שוורץ ושלום אסייג.

אבוקסיס יצטרף לפאנל, שאחת ממטרותיו היא כמובן למנוע מכם לצפות ב"הישרדות - איי הפנינה". עוד לפני כן, תוכלו לצפות בשבת הקרובה באילנית לוי, שתיקח השבוע חלק בתוכנית ותנסה להצחיק אתכם בפעם הראשונה בחייה. עוד נודע ל-ynet כי בהמשך העונה צפויה גם שרי גבעתי לקחת חלק בתוכנית.

מ"רשת" נמסר בתגובה: "נדב אבוקסיס הוא אחד מהקומיקאים המוכשרים בישראל. אנחנו שמחים על הצטרפותו לנבחרת התוכנית ובטוחים שהוא יעשה צחוק מעולה מהעבודה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670805,00.html
gonen124

הודעהעל ידי gonen124 » 18 מרץ 2009, 17:32

רשף לוי מצטרף ל’צחוק מעבודה’

לאחר שסיים את העבודה על העונה השנייה של ’הבורר’, מתפנה לוי לטובת אהבתו הגדולה - סטנדאפ, וישתף פעולה עם שלום אסייג, שחר חסון ושאר חברי הפאנל בתוכנית הטלוויזיה של רשת

תמונה

הבמאי והיוצר רשף לוי מצטרף לנבחרת של ’צחוק מעבודה’ וייקח חלק בתוכנית לצד שלום אסייג וחברי הפאנל ארז שלום, שחר חסון, אורי חזקיה, מיכאל הנגבי, ליטל שוורץ, נדב אבקסיס וקובי מימון.

התוכנית חזרה לאחרונה לעונתה השנייה עם שתי פינות חדשות: ’הפעם הראשונה שלי’ במהלכה מופיע בכל פעם, לראשונה בחייו, סלב אחר בקטע סטנדאפ על חייו ותחום עיסוקו; ו’צחוק מעבודה- הדור הבא’, בה מארח אסייג ילדים בגילאי 4-6 ומשוחח איתם על נושאים שונים. אין ספק שדרך נקודת מבטם של ילדים העולם נראה הרבה יותר מצחיק ומגוחך.

רשף, שסרטו האחרון ’איים אבודים’ גרף הצלחה בקופות, שימש גם ככותב הראשי בסדרה ’הבורר’ ומופיע במקביל כסטנדאפיסט. לאחרונה הביא התעניינות בתוכנית ורצון להשתתף בה, אך רק עכשיו התפנה מעיסוקיו, שבין היתר כללו את עריכת העונה השנייה של הבורר.

"סטנדאפ זו האהבה הראשונה שלי וזו תוכנית שאני אוהב. זה כיף שאני סוף סוף לוקח בה חלק, זה כיף להשתולל ולהשתחרר קצת אחרי תקופה של עבודה רצינית, אני שמח לקחת חלק בתוכנית עד לסיום העונה ואשמח להשתתף גם בעונה הבאה", אמר לוי.

http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=130015&catId=3
gonen124

Re: "צחוק מעבודה" סגרה עונה שניה

הודעהעל ידי Mario » 02 יוני 2009, 17:12

’צחוק מעבודה’ תשודר החל מהחודש גם בצרפת

תוכנית הבידור של ’רשת’ בהנחיית שלום אסייג תשודר בגירסה צרפתית בהפקת אנדמול ברשת France 4

תמונה

תוכנית הבידור של רשת, ’צחוק מעבודה’ בהנחייתו של שלום אסייג, נמכרה לשידור בצרפת ותשודר בערוץ France 4 החל מהחודש.

התוכנית, אשר מופצת על ידי ’ארמוזה פורמטס’ תעלה לשידור בצרפת בהפקת אנדמול בשעת פריים טיים בימי שישי, כחלק מלוח שידורי סוף השבוע.

לאחרונה ביקרו עורך התוכנית אהד אשכנזי ומפיק ויוצר התוכנית יואב גרוס בצרפת וליוו מקרוב את הפקת התוכנית.
העסקה קרמה עור וגידים בפסטיבל ’מיפ’ האחרון, כאשר נציגי אנדמול נפגשו עם אילן טוביהו, סמנכ"ל השיווק והפיתוח העסקי של ’רשת’ ואבי ארמוזה וגילו עניין רב בפורמט. זכויות השידור נמכרו גם לארצות הברית, ספרד, איטליה ומדינות נוספות.

’צחוק מעבודה’ מופקת על ידי יואב גרוס הפקות.

אילן טוביהו אמר בנושא: "בשנתיים האחרונות נושא מכירת הפורמטים ברשת צובר תאוצה. כפי שמכרנו את ’משפחה חורגת’ ו’אינסטינקט בסיסי’ אנחנו שמחים על הצלחת מכירת הפורמט ’צחוק מעבודה’ ובטוחים בהצלחתו בעולם. אנו רואים חשיבות רבה בעובדה שהחברה הראשונה שבחרה להפיק את ’צחוק מעבודה’ היא ענקית המדיה אנדמול ושמחים על שידורה של התכנית בצרפת. אין לי ספק כי בחודשים הקרובים נוציא הודעות נוספות בנושא".

אבי ארמוזה הוסיף כי "צחוק מעבודה מגלמת בתוכה את הרצונות והצרכים של שוק הטלוויזיה העולמי כרגע בעקבות המשבר הכלכלי. היא משלבת תוכנית פריים טיים גדולה בתקציב הפקה סביר יחד עם הרצון של רשתות השידור השונות להציב בזמן צפיית השיא תוכניות הומור".

יואב גרוס: "אני שמח שגם בשווקים הגדולים ביותר בעולם מאמינים בפורמט. אני מקווה שהוא יצליח שם לפחות כמו בארץ. אני רוצה להודות לרשת שהאמינה בתוכנית ושיבצה אותה בשעת צפיית שיא למרות הסיכון הכרוך בכך".

http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=131929&catId=17

15 דקות
Mario
מנהל ראשי
מנהל ראשי

Re: "צחוק מעבודה" סגרה עונה שניה

הודעהעל ידי Mario » 02 יוני 2009, 17:24

צחוק מעבודה תשודר בטלוויזיה הצרפתית

התוכנית, אשר מופצת על ידי ארמוזה פורמטס תשודר בשעת פריים טיים בימי שישי כחלק מלוח שידורי סוף השבוע של הרשת

תמונה תמונה

תוכנית הבידור של רשת "צחוק מעבודה" בהנחייתו של שלום אסייג תשודר ברשת France 4 הצרפתית החל מהשבועות הקרובים. התוכנית, אשר מופצת על ידי "ארמוזה פורמטס" תשודר בשעת פריים טיים בימי שישי כחלק מלוח שידורי סוף השבוע של הרשת בהפקת ענקית המדיה אנדמול. לאחרונה ביקרו עורך התוכנית אהד אשכנזי והמפיק יואב גרוס בצרפת וליוו מקרוב את הפקת התוכנית. התכנית משודרת זו העונה השלישי ב"רשת".

אילן טוביהו משנה למנכ"ל רשת: "בשנתיים האחרונות נושא מכירת הפורמטים ברשת צובר תאוצה. כפי שמכרנו את 'משפחה חורגת' ו 'אינסטינקט בסיסי' אנחנו שמחים על הצלחת מכירת הפורמט 'צחוק מעבודה' ובטוחים בהצלחתו בעולם. אנו רואים חשיבות רבה בעובדה שהחברה הראשונה שבחרה להפיק את 'צחוק מעבודה' היא ענקית המדיה אנדמול ועל שידורה של התכנית בצרפת. אין לי ספק כי בחודשים הקרובים נוציא הודעות נוספות בנושא".

אבי ארמוזה, מפיץ התכנית: "צחוק מעבודה מגלמת בתוכה את הרצונות והצרכים של שוק הטלוויזיה העולמי כרגע בעקבות המשבר הכלכלי.. היא משלבת תוכנית פריים טיים גדולה בתקציב הפקה סביר יחד עם הרצון של רשתות השידור השונות להציב בזמן צפיית השיא תוכניות הומור. אנו שמחים על הצלחת התוכנית ושידורה הקרוב בצרפת". אומר אבי ארמוזה מפיץ התוכנית. זכויות שידור התכנית נמכרו גם לארצות הברית, ספרד, איטליה ועוד.

יואב גרוס, מפיק התכנית: "אני שמח שגם בשווקים הגדולים ביותר בעולם מאמינים בפורמט. אני מקווה שהוא יצליח שם לפחות כמו בארץ. ובהזמנות זו אני רוצה להודות לרשת שהאמינה בתכנית, השקיעה בה ושיבצה אותה בשעות צפיית שיא ולמרות הסיכון הכרוך בכך".

http://b.walla.co.il/?w=/3050/1495557

15 דקות
Mario
מנהל ראשי
מנהל ראשי

הבא

חזור אל עדכוני מדיה ופרסום